Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin mevsim ortamında mesleklevsel kalmasını ve emniyet standartlarına amelî olmasını hazırlamak yürekin hizmet ve teftiş gerekliliklerini bile ele alır. Ana detaylar ortada, güvenli ve zengin bir tahliye sürecini kolaylaştırmak kucakin kemiksiz tabelalar, yerinde tenvir ve engelsiz yollar karınin gereklilikler yer kırmızıır.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saika vermemesi midein kapatılmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu yazımızda;

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapılarının dürüst şekilde monte edilmesi ve sistemli olarak hizmetının dokumalması önemlidir.

Binalarda mukannen standartlarda belde alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Tüm aşamaların doğruca bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet rapor tuzakınması sağlanır.

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların yönı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Evgin çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara uygun biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade benibeşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş semtüne gerçek açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli modern Yangın Merdiveni Kapısı boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page